Wyszukiwarka Rozkłądy jazdzy Wydarzenia Katalog Dołącz do nas Kontakt

W Osielsku otworzył się nowy punkt gastronomiczny Lazar and Heres. Szef kuchni ściągnięty z Poznania

środa, 01 kwietnia 2015 20:19 Napisała 

W Osielsku 1 kwietnia otworzył się Lazar and Heres, nowy punkt gastronomiczny przy stacji Generon.

 

Co w ofercie?

Nowy punkt oferuje pizzę i kebab, szef kuchni szczególnie poleca spróbować Calzone (czyli pizzę zawijaną na kształt pieroga). Ceny są porównywalne z innymi punktami w gminie Osielsko (np. kebab w bułce kosztuje 9,90). -My chcemy wyróżniać się jakością - mówi właściciel punktu, Arakdiusz Papke. I dodaje z uśmiechem: - Ale ja do kuchni się nie mieszam. Za to odpowiedzialny jest szef kuchni.

 

Szef kuchni z renomowanej restauracji

Właściciel może sobie pozwolić na taki komfort, bo na szefa kuchni ściągnął Łukasza Lazara, kucharza z wieloletnim doświadczeniem, który był m.in. szefem kuchni w poznańskiej restauracji "Pod Gajem". Lazar chętnie dzieli się doświadczeniem i swoją wiedzą na temat kuchni: - Chcemy robić proste dania, ale stawiamy na jakość, tak żeby miejsce było kojarzone z dobrą kuchnią, a nie jakimś fast foodem. Klienci czekający na pizzę nie będą się nudzić, w tym czasie szef kuchni chętnie opowiada, po czym poznać dobrą pizzę, czy jakie powinno być ciasto.

 

Pierwsza wizyta wskazuje, że punktom gastronomicznym w naszej gminie wyrasta silny konkurent. Czy Lazar and Heres podbije serca osielczan? Zachęcamy do sprawdzenia nowego punktu i ocenienia go w naszym katalogu (tutaj).

 

W katalogu mamy wszystkie 24 punkty gastronomiczne w gminie Osielsko (sprawdź je tutaj). Zachęcamy też do zapoznania się z ofertą partnera naszego serwisu Starą Stodołą (tutaj).

W Osielsku otworzył się nowy punkt gastronomiczny Lazar and Heres. Szef kuchni ściągnięty z Poznania - 4.1 out of 5 based on 26 votes
Oceń ten artykuł
(26 głosów)

Aby udoskonalić nasz serwis korzystamy z cookies. Jeśli nie wyrażasz zgody wyłącz tę opcję w swojej przeglądarce lub opuść nasz serwis